Wednesday, November 11, 2009

Sungguh Aku xSangka..

Wahai perempuan!!!
kenapa kamu masuk saya punya account..
edit post saya!!!kamu sorg sahaja yang tahu password blog saya
kamu terasa malu ka???hahha..lawak2

tak rasa geli ka masuk account org and edit macm2
dlu kamu buat dekat rakan sebilik kamu..skng sbb rakan sebilik kamu
dah delete blog dia, nak buat dekat blog saya pulak ka???

ingt skit!!!jgn sesia kan duit yg mat saleh tu bg kat korg!!!hesh
blaja rajin2..jgn dok kaco hidup org!!!

kau tu yg kena bertaubat!!!kalau kau xtahu pahpa pasal org lain,
jgn bercereita nanti jadi fitnah..lagi byk dosa2 kau!!!

Sunday, October 11, 2009

Lawak + Geram

hahaha..
lawak lah kamu ni..hehe
xsedar diri ka???satu shaja nk ko tahu
ko xubah aku pahpa..aku yg ubah diri sendiri!!!
aku xpenah mintak pahpa dari kau!!!kau yg bg sendiri kat aku

terkejut lah jugak dgr dr mulut org statemnt ko..hehe
tp xpa..biarlah ko nk kate pahpa..aku xkisah..hehe.

nsb baik lah slogan "sopi budak baik" masih dihati!!kalau x..perghh fuhhh
urghhh!!hehe

PEACE NO WARS!!!

Tuesday, August 25, 2009

Azam Baru Puasa Tahun Ini

  • Nak Puasa Penuh..Dah lama xpuasa penuh -_-"
  • Nak berhenti merokok..Hari ke 4 puasa, baru 4 batang rokok
  • Tak nak tinggal sembahyang -_-"
  • Tak mau tidoq pas sahur!!!Nak study ^_^

Test Law and Engineering

Law sangat susah dan banyak perlu dibaca..huhu..Tapi dengan berkat dan kerjasama rakan-rakan yang baru kenal time test tadi dan juga hasil kongsi toyol masing-masing..Insyallah boleh jawab :)

Pengunaan artikel haram di dalam dewan peperiksaan sangat memberansangkan hasil penulisan jawapan di atas buku jawapan..Lecturer law sangatlah baik, even toyol setebal buku sejarah jatuh atas lantai di hadapan muka beliau..Tetapi beliau buat tak nampak aja..Steady sambil berpura-pura ada kalkatu di atas kertas kehadiran pelajar..Lepas sahaja dia berjalan dari situ, badan masing-masing mula vibrate tak berhenti..


Akhir kata dari saya yang baru menduduki peperiksaan law
"
Let Justice Be Done, Though The Heaven Falls"
^_^

Thursday, July 30, 2009

Urghhh ButterFly


Butterfly Baru =)


Kacak Sungguh Mereka Berdua=)

Tolong lah..Saya sangat addict skang dgn butterfly sekarang..
Mintak2 la tertikam tangan satu hari nanti supaya saya berhenti ketagih =)

Thursday, February 19, 2009

Friday, February 13, 2009

This Is Bullshit =)

I Am A Virgin =0


I Love To Clean This When The Water Turn Like This..Yucks


I Got Pink Tits


I Don't Smoke =)



Tuesday, February 10, 2009

Monday, February 9, 2009

I Want Both!!!Huhu


Ucop's Birthday Bbq =)

Sabeng Adalah Zafrul


Sepul Si Kurus!!


Aku dan Mereka!

Acab, Syed, Kaki Uz, Tylo, Ulie, Haris


Birthday Boy, Yusofatihah!!!

Aslam, Wan dan Mereka!


Asip, Ikmal dan Mereka!!

Friday, January 9, 2009